Yleistä

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikouluun otetaan alle kouluikäisiä lapsia ilmoittautumisen perusteella. Tarkempia tietoja otsikon ”Musiikkileikkikoulu” alla.

Soittimien ja laulun opetus

Soittimien ja laulun opetukseen otetaan oppilaita ilmoittautumisen kautta. Pääsykokeita ei järjestetä. Ilmoittautumisaikaa ei ole rajoitettu, vaan se on jatkuva. Ilmoittautumisen voi tehdä musiikkiopiston nettisivuilla täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tai musiikkiopiston toimistossa sen aukioloaikoina.

Ilmoittautumalla oppilasvalintaan pääsee hakijaksi. Hakijat sijoitetaan heidän valitsemansa soittimen (tai laulun) jonotuslistalle ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapautuvat oppilaspaikat täytetään järjestyksessä jonotuslistalla olevilla hakijoilla. Jonotusaika vaihtelee opintonsa lopettavien määrästä ja ko. soittimen oppilaspaikkojen määrästä riippuen. Myös hakijan kotikunnan varaama oppilaskiintiö voi vaikuttaa jonotusaikaan. Vapautuvia oppilaspaikkoja täytetään ympäri vuoden, siis myös kesken lukuvuoden.

Jonotustilanne 15.8.2016

Musiikkiopisto toivoo hakijoita erityisesti laulun ja harmonikansoiton opiskeluun.

Näissä hakijat voidaan ottaa oppilaaksi heti.

Ilmoittautuminen oppilasvalintaan

Musiikkiopiston oppilasvalintaan ilmoittaudutaan sähköisesti musiikkiopiston nettisivuilla tai täyttämällä ilmoittautumiskaavake musiikkiopistossa kanslian aukioloaikoina.

Lataa Turun seudun musiikkiopiston esite »