Musiikkileikkikoulu perheen pienemmille

Musiikkileikkikoulu

Tietoja musiikkileikkikoulusta

Musiikkileikkikoulun tavoitteena on herättää ja vaalia lapsen kiinnostusta musiikkia kohtaan leikin, laulamisen ja soittamisen avulla sekä tarjota sopiva kasvuympäristö musiikillisten perusvalmiuksien kehittämiselle.

Musiikkileikkikoulun oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ilman pääsykokeita. Ilmoittautumisia musiikkileikkikouluun otetaan vastaan huhti-toukokuussa. Vapaita oppilaspaikkoja kannattaa tiedustella myös muulloin.

Opetusajat

Musiikkileikkikoulu on ryhmäopetusta. Ryhmiä on vauvasta kouluikäisiin. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa. Kolmevuotiaaksi asti lapset ovat oppitunnilla vanhempansa kanssa. Musiikkileikkikoululaiset jatkavat usein harrastustaan musiikkiopiston soitonopetuksessa.

Kevät 2019 Musiikkileikkikoulun aikataulut

Musiikkiopiston Wilma

https://tsmo.inschool.fi

Lukukausimaksut

Lukuvuonna 2018-2019 musiikkileikkikoulun lukukausimaksu on
132 euroa.

Sisaralennus 25% toisesta sisaruksesta alkaen.

Turun ulkopuolelta tulevilta peritään lisäksi kunnan maksuosuus, joka on 50 € / lukukausi.
Lukukausimaksut laskutetaan syys-lokakuun ja helmikuun aikana. Lukukausimaksujen tilisiirtolomakkeet postitetaan oppilaiden kotiin. Syyslukukauden lukukausimaksun yhteydessä postitetaan myös musiikkiopiston kannatusyhdistyksen vapaaehtoisen jäsenmaksun tilisiirto.

Oppilaalta, joka lopettaa opintonsa kesken lukukauden, peritään lukukausimaksu täysimääräisenä. Sairauden tai paikkakunnalta muuton takia opintonsa kesken lukukauden lopettava oppilas voi saada alennusta lukukausimaksusta.

Vapaaoppilaspaikat ja alennukset lukukausimaksuista

Musiikkileikkikoululaisten huoltajat voivat hakea alennuksia ja vapautuksia lukukausimaksuista. Niitä myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan. Myöntämisen perusteet ovat taloudelliset. Vapaaoppilaspaikka-anomukset  on jätettävä musiikkiopiston kansliaan syyskuun 15. päivään mennessä.

Hakemus lukukausimaksusta vapauttamiseksi

Ota yhteyttä

Hanne Berger
040 485 6484
hanne.berger(at)tsmo.fi

Hae musiikkileikkikouluun

(*= Pakollinen kenttä)

Hakija

Huoltaja

Musiikkiopistossa oppilaana olevat sisarukset:

Mitä muuta haluan kertoa huomioitavaksi: