Uutiset

MUSIIKKIOPISTON ESITTELYPÄIVÄ LA 2.4.2011 KLO 13 – 15.30

Kirjoittaja 4.9.2012 Ei kommentteja

Turun seudun musiikkiopistolla on lauantaina 2.4. tilaisuus tutustua musiikkiopiston toimintaan, tiloihin sekä erityisesti moniin niistä lukuisista soittimista, joiden soittoa musiikkiopistossa voi opiskella. Esittelypäivän yhtenä tarkoituksena onkin auttaa musiikin opiskelusta kiinnostuneita lapsia ja nuoria heitä kiinnostavan ja heille soveltuvan soittimen löytämisessä. Viitisentoista musiikkiopiston opettajaa on paikalla esittelemässä ja neuvomassa. Musiikkiopiston tiloissa on myös mahdollisuus kuunnella opiston oppilaiden musiikkiesityksiä.

Turun seudun musiikkiopiston opetustarjonta on laaja-alaista paitsi soitinvalikoiman, myös musiikin lajien suhteen. Perinteisen klassisen musiikin lisäksi rytmimusiikin eri osa-alueet sekä niissä käytettävät soittimet ovat mukana ohjelmassa. Yksilöopetuksen ohella tuetaan opiskelijoiden yhteissoittotoimintaa sekä vakiintuneiden orkesterien ja yhtyeiden kuin myös projektiluontoisten kokoonpanojen toiminnalla. Musiikin teoria on niin ikään tärkeä osa opetusta.

Turun seudun musiikkiopistossa kiinnitetään huomiota siihen, että tavoitteellinenkin musiikinopiskelu voi olla hauskaa. Musiikkiopiston toiminta on lähtökohtaisesti harrastuspainotteista, mutta monet musiikkiopistossa perustaitonsa hankkineet ovat jatkaneet opintojaan ammattiin valmistavissa musiikkioppilaitoksissa.

Turun seudun musiikkiopiston oppilasvalinnan ilmoittautumisaika on 1.-19.4.2011 ja ilmoittautua voi joko netissä osoitteessa tsmo.fi tai musiikkiopistossa arkisin klo 10-20.

X