Uutiset

Quelle aventure! Ranskalaista kamarimusiikkia

Kirjoittaja 22.4.2014 Ei kommentteja

Turun seudun musiikkiopiston oppilaat esittävät ranskalaista kamarimusiikkia lauantaina 10.5.2014 klo 17 Aurelia-salissa (Aurakatu 18).

Konsertti on osa ranskalais-suomalaisen kulttuuriviikon ohjelmaa ja se toteutetaan yhteistyössä Cercle français de Turku -yhdistyksen kanssa.Ohjelmassa kuullaan mm. Erik Satien rakastetuimpia pianoteoksia ja kepeitä laulelmia sekä kaikenlaista kamarimusiikkia barokin ajalta 1900-luvulle; Lully – Saint-Saëns – Debussy – Honegger.

Konsertin esiintyjiin kuuluu myös Turun seudun musiikkiopistossa opintonsa aloittanut Walter Metsärinne. Walter siirtyi sittemmin musiikin ammattiopintoihin Turun konservatorioon, jossa myös hänen pianistiystävänsä Elias Miettinen opiskelee.

Cercle français de Turku eli Turun ranskalainen seura ry on ystävyysyhdistys, jonka tarkoituksena on Ranskan, ranskankielisten maiden kulttuurin, ranskan kielen, tuntemuksen ja harrastuneisuuden edistäminen Turun kaupungin ja sen lähikuntien alueella. Toimintaa järjestetään ranskaksi ja suomeksi, jäsentilaisuus on noin kerran kuukaudessa, kesäkautta lukuun ottamatta.

Ohjelman ovat koonneet Turun seudun musiikkiopiston pianonsoiton opettajat Paula Kostia ja Pasi Helin. Ohjelmakokonaisuus kuullaan myös to 15.5.2014 klo 19 Cafe Elegiassa (Brahenkatu 1).

Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Bienvenue !

X