Uutiset

Ranskalainen jazzilta Turun seudun musiikkiopiston konserttisalissa maanantaina 9.10. klo 19.

Kirjoittaja 3.10.2017 Ei kommentteja
Päiväys Tänään 13:41
Jean-Marie Machado, piano
Didier Ithursarry, harmonikka
_____________________________

Marc Ducret, kitara

Pianisti Jean-Marie Machado sekä haitaristi Didier Ithursarry esiintyvät harvinaisessa konsertissa Turun seudun musiikkiopistossa maanantaina 9.10.. Samassa konsertissa esiintyy kitaristi Marc Ducret soolona.

Hiljattain 20-vuotisjuhlaansa viettänyt, ranskalais-suomalaiseen musiikkivaihtoon erikoistunut Vapaat äänet -agentuuri jatkaa Ranskan jazz-kentän kovien nimien esittelyä Suomessa. Tällä kertaa vuorossa on pianisti Jean-Marie Machadon sekä haitaristi Didier Ithursarryn duo, joka juhlistaa Suomen- ja Baltian-kiertueella 2.–16.10. uuden albuminsa Lua julkaisua.

Jean-Marie Machadon ja Didier Ithursarryn yhteissoitto on telepaattista ja raikasta. Ranskalaisduo antaa paljon tilaa runollisuudelle ja tunteellisuudelle, mutta osaa myös venyttää ilmaisupalettiaan dissonanssiin ja unenomaisiin tunnelmiin. Marc Ducret taas on itseoppinut ranskalaiskitaristi, joka on kehittänyt vuosien varrella omaperäisen, mieleenjäävän ja erottuvan avantgardistisen soittotyylin. Kulttimaineen saavuttanut Ducret soitti edellisen kerran soolona Turun seudun musiikkiopistossa talvella 2012.

Ma 9.10. klo 19 Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2. Liput 10 € ovelta.

TSMO:n opettajille ja oppilaille maksuton.

Tervetuloa konserttiin!
Turun seudun musiikkiopisto

X