Uutiset

TSMO Orkesteri-NonStop Turun päivänä 21.9.2014

Kirjoittaja 3.9.2014 Ei kommentteja

Turun seudun musiikkiopisto (TSMO) järjestää orkestereitaan esittelevän promenadikonsertin Turun päivänä su 21.9. klo 12-15.30. Orkesterit esiintyvät musiikkiopiston konserttisalissa Mestarinkatu 2:ssa. Yleisö voi saapua ja lähteä vapaalla aikataululla. Kullekin orkesterille on varattu puoli tuntia soittoaikaa ja esiintyjien vaihdot tapahtuvat nopeasti.

Tarjolla on seitsemän erilaista kokoonpanoa, joiden puitteissa kuullaan lähes kaikkia musiikkiopistossa opetettavia soittimia sekä monipuolinen kattaus musiikkia klassisesta rockiin.
TSMO:ssa yksilöopetuksen ohella tuetaan opiskelijoiden yhteissoiton harjoittelua vakinaisesti toimivien orkestereiden ja projektiluontoisten kokoonpanojen avulla. Erityisesti jousi- ja puhallinsoittajille yhteissoittokokemus on tärkeä soittotaidon kehittymisen kannalta.

Musiikkiopistossa kiinnitetään huomiota siihen, että pitkäjänteinen musiikinopiskelu voi olla myös hauskaa. Monet opiskelijat mainitsevat juuri orkestereissa soittamisen yhdeksi musiikinopiskelun mielenkiintoisimmista osa-alueista. TSMO:n toiminta on lähtökohtaisesti harrastustavoitteista ja antaa opiskelijoilleen eväät elämänikäiseen musiikkiharrastukseen, mutta useat musiikkiopistossa perustaitonsa hankkineet ovat myös siirtyneet ammattiopintoihin ja musiikkialan ammatteihin.

TSMO Orkesteri-NonStop
ohjelma:

12.00 PikkuSinfis
12.30 Kitaraorkesteri
13.00 TSMO Big Band
13.30 DJ-Strings
14.00 Funk Da Strings
14.30 Musiikin ystävien orkesteri
15.00 James Bond -orkesteri

X