AjankohtaistaUutiset

TSMO:n loppukevään konserttitarjontaa

Kirjoittaja 27.3.2019 Ei kommentteja

Varsin onnistuneen Lasten musiikkijuhlien ohjelmaan kuuluneen tapahtumapäivän 23.3. jälkeen musiikkiopistolla on meneillään kouluihin ja Turun ympäristökuntiin suunnattujen konserttien sarja, mutta monenlaista muutakin meininkiä on luvassa. Seuraavassa joitakin poimintoja loppukevään tarjonnasta:

Perjantaina 29.3. klo 19 TSMO Big Band esiintyy Raision kirjaston Martinsalissa. Ohjelmisto on pop-musiikkiin painottunut. Tilaisuus on maksuton.

Maanantaina 1.4. klo 19 TSMO:n pienessä salissa on konsertti nimellä ”Kansainvälinen”, jossa pop/jazz –laulunopettaja Tuire Mellasen lauluoppilaat esittävät lauluja useilla eri kielillä.

Torstaina 4.4. klo 19 Fingerstyle-kitaristi Tomi Paldanius pitää TSMO:n konserttisalissa soolokonsertin nimeltään ”Suomiklassikot soolokitaralla 2019”. Liput maksavat 10 e (ovelta käteisellä), TSMO:n henkilöstölle ja opiskelijoille tilaisuus on maksuton.

Torstaina 11.4. klo 19  on vuorossa Pelimusiikkikonsertti, jossa kuullaan erityisesti nuoremmalle polvelle tutuiksi tulleita tietokonepelien säveliä. Kokoonpanot vaihtelevat Ukuleleryhmästä TSMO Big Bandiin ja Turun musiikinystävien orkesteriin. Konsertissa on mukana myös Pidä saaristo siistinä ry.

Maanantaina 15.4. klo 19 TSMO:n konserttisalissa esiintyvät Vapaat äänet –kiertueella olevat suomalaismuusikoista koostuva Maxxxtet ja ranskalainen Spring Roll. Tähän tilaisuuteen on 10 euron pääsymaksu, josta TSMO:n väki ja oppilaat saavat vapautuksen.

TSMO:n ja Turun konservatorion suurponnistus, kaksipäiväinen Skaalat Solmuun –tapahtuma, on vuorossa tiistaina 23.4. ja keskiviikkona 24.4., kumpanakin päivänä alkaen klo 18 ja väliajalla varustettuna. Mukana on yhteensä toistakymmentä rytmimusiikkikokoonpanoa ja konserttipaikkana molempina päivinä on TSMO:n konserttisali.

Lukuvuoden päätöskonsertti on TSMO:n konserttisalissa keskiviikkona 22.5. klo 19. Siellä on mahdollisuus kuulla musiikkiopiston opetustoiminnan tuloksia eri musiikinlajien ja eri-ikäisten esiintyjien monipuolisena koosteena.

Toiminta ei kuitenkaan aivan lopu päätöskonserttiin: Jokisataman avajaisjuhlassa Forum Marinumin lavalla esiintyy TSMO Big Band lauantaina 25.5. klo 12 ja vielä maanantaina 27.5. TSMO:n konserttisalissa esiintyy Vapaat äänet –kiertuetoiminnan puitteissa ranskalainen Bedmakers –yhtye.

Edellä mainittujen lisäksi musiikkiopiston oppilasiltoja järjestetään musiikkiopiston tiloissa. Niistä löytyy perustietoja TSMO:n nettisivujen konserttikalenterista.

X