AjankohtaistaUutiset

TSMO:n Opettajat konsertoivat Villa Marjaniemessä

Kirjoittaja 15.4.2019 Ei kommentteja

Turun seudun musiikkiopiston opettajat konsertoivat lauantaina 27.4. klo 15 Villa Marjaniemessä (Marjaniementie 50, 20100 Turku). Konsertissa esiintyvät Patrik Kleemola, kitara, Marja Springfeldt, sopraano, Katariina Lehtinen, huilu, Marko Valtonen, harmonikka, Esa Moilanen, piano ja Matti Moilanen, sello. Konsertin monipuolisessa ohjelmassa kuullaan sooloteoksena Johann Sebastian Bachin Chaconne Partitasta nro 2 d-molli viululle, jonka Marko on sovittanut harmonikalle. Muuten ohjelmassa on kamarimusiikkia erilaisin kokoonpanoin: Radames Gnattalin Sonaatti kitaralle ja sellolle, Robert Schumannin Romansseja sellolle ja pianolle, Astor Piazzollan Café huilulle ja kitaralle, Gabriel Faurén Clair de lune laululle, huilulle ja kitaralle ja Manuel de Fallan lauluja kitarasäestyksellä. Konsertti kestää väliajan kanssa noin 1,5 tuntia, Villa Marjaniemen kahvila palvelee väliajalla.

Konsertissa esiintyvät opettajat soittavat ja esiintyvät aktiivisesti opetustyönsä ohella sekä solistisissa tehtävissä että kamarimuusikkoina. Villa Marjaniemen hurmaava kartanomiljöö kruunaa konserttikokemuksen ja vie kuulijansa musiikin mukana aikamatkalle 1600-luvulta 1900-luvulle.

Liput ovelta: 15 € peruslippu, 10 € opiskelija, eläkeläinen ja varushenkilö. Alle 18-vuotialla on konserttiin vapaa pääsy.

Musiikkiopistolaisten vanhemmat voivat ostaa lippuja ennakkoon 10 €:n hintaan Hanne Bergeriltä kanslian aukioloaikoina tai konsertissa esiintyviltä opettajilta tasarahalla.

X