Uutiset

TuSMOn PihaPiknik -konsertti to 25.5.2017 klo 13-22

Kirjoittaja 19.5.2017 Ei kommentteja

TuSMOn PihaPiknik –konsertti helatorstaina 25.5.2017 klo 13.00-22.00 Turun seudun musiikkiopistolla, Mestarinkatu 2, Turku.

TuSMO:n PihaPiknik on Turun seudun musiikkiopiston 20. juhlavuoden rytmimusiikin päätapahtuma. Tapahtuman päälava on festariteltassa. Satoi tai paistoi, aina soi!

Konsertin tyylillinen kirjo kattaa koko pop-musiikin väripaletin. Esiintyjävalintojen punaisena lankana on esiintyjien tausta Turun seudun musiikkiopistossa: nykyisten oppilaiden coverbändit,  Jokisipilä jazz-kvintetti, folk-pop –yhtye Tinka, pop-bossanovaa soittava Joana&Bossakopla, TSMO bigband, indie-pop -bändi New Fashioned ja ja suomi-metallia takova Avacia. Konsertin  päättää kansainvälistä suosiota nauttiva, proge-metallia tykittävä Oddland.

Sivulavalla ja tapahtuma-alueella on tarjolla akustisia välipalanumeroita. Myös pientä suuhunpantavaa on tarjolla. Muskariopettajat leikittävät perheen pienimpiä ja miksei isompiakin. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tutustua musiikkiopiston tarjontaan ja ilmoittautua vaikka oppilaaksi saman tien!

Esiintyjät: Bändiklubi, Tinka, Ricky Dan, Elektroviulut, Fuustoberger, Jokisipilä Quintet, Joana&Bossakopla, TSMO Big Band, New Fashioned, Avacia, Oddland. Lisäksi yllätysesiintyjiä tapahtuma-alueella.

Konsertin juontaa karismaattinen Márk Bertényi. Yhteistyökumppanit: Turku Rock-Academy, Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Turun Steiner–koulu.

Vapaa pääsy!

X